Ingridienser:
2 ägg
1 burk tonfisk olja eller vatten
1/2 lök (ska vara röd men går med gul också)
1/2 dl gräddfil
1/2 dl citron majonäs (ska vara vanlig majonäs)
.
1. Koka äggen i 10 min.
2. Blanda majonäs och gräddfil i en skål tillsätt tonfisken (ej vatten ev. oljan)
3. Hacka löken och äggen i små tärningar sedan blanda i skålen.
4. Salta, peppra eventuellt andra kryddor efter smak.
(Jag hade citron peppar, lite italiensk sallads krydda, lite paprika krydda, lite dill och mycket salt)
Hur lätt som helst!!
4 kommentarer:
OBS! Bilden är lånad!
Tack för sitt svar, ja de är väldigt jobbigt med allt och de är lätt för honom att lägga skulden på mig. Ja jag är nog så medberoende jag kan bli. Du får gärna adda mig på msn om du vill.
ceciliazelazny911@hotmail.com
Kram
e den som på café 60??
Tindra: Ja, nästan. Man ska ha kapris i men hade de inte hemma. Men de funkar i allafall! =)
Skicka en kommentar