13 februari 2009

Girls Night Out

Okej! Då är nudlarna uppätna o strax är kommen.
Gårdagskvällen började med att vi åkte till medis o hade bestämt oss att äta på underbarbar. Carro hade blivit nykterist (varit nykter sedan nyår) och slutat röka. Veronica hade planerat att dricka 3 öl inge mer.
Men när vi kommer till underbarbar så står de o tar betalt för jackorna. De säger "50 kr så får ni garderob på köpet".
Jaha sa vi och tänkte inte mer på de. Vi sätter oss o får ett papper med 2 menyer på endast 2 rätter! När vi ska beställa kommer de fram att de är spokenword kväll! Jag hade aldrig tidigare hört talas som de! Hur som helst börjar det med att de står en rasta kille som snackar/rappar på engelska. Han var faktiskt ganska duktig men jag med min engelska fatta inget förutom om nån hundmat o va de nu var. Sedan går de upp en 84 årig tant från östermalm som snacka om massa skit saker! Sen går de upp nån kille som snackade om massa andresser o att någon hade sex på den vägen.
Ja! Så ni förstår slutade Carros nykterist där. De blev käk o dricka sen drog vi vidare i pausen. Det blev en nota långt över 1000spänn!

Sedan drog vi till kvarnen. Började skit kul sedan blev de kaos kaos kaos! Veronica satt o drev med några polskor att hon hette Kurva i efternamn! Sedan raggades de upp några brudar i baren som satte sig i vårat bord åsså kommer de fram att vi (alla) har jobbat på samma jobb fast olika år. Sedan säger hon till mig att hon har haft sex med våran kompis så jag säger de till Carro o hon frågar bruden som då nekar att hon hade sagt de! Så de blev väldigt fientligt om man säger så sen drog dom. Sedan helt plötsligt blir vi nekade i baren o då kommer de framtill att Carro har tömt en mousseratvin flaska helt själv och att vi är utslängda! Vi var tydligen för fulla! När vi ska hämta jackorna har carro tappat bort plastbrickan till jackan. Så vi står där med vakterna brevid o tjaffsar med garderobspersonalen. Vi fick hem jacka i allafall utan att betala 50 kr som vi egentligen skulle göra.
De slutar inte här!
Carro bestämmer sig för att dra hem o jag o Veronica ska vidare! Vi funderar på Kellys men de blir donken i stället. Där jag får en ballong till lillan! En röd! Sedan helt plötsligt står de någon sjuk människa bakom oss som följer efter oss sen börjar Veronica driva o frågar om vad han föredrar mest: hosch eller tjack. Helt jävla sjukt! Sen när hon ska hämta papper kommer hon tillbaka med en lebb!! Haha.. Nån brud som var 21 men såg ut som en 16 årig pojke! Aja, vi skulle i allafall dra på efterfest med dom. Men de blev inte längre än en bit på vägen så bestämde vi oss för att dra hem i stället. Jag måste även säga att människan från donken (som veronica fråga om hosch eller tjack) hade följt med oss hela vägen när vi hade stuckit med lebbarna! Vi hoppar in i en taxi o åker hem.

Hahahaa.. När vi kom hem satt M o bara sa "fan va du är full! Gå å lägg er nu."

De är allt ni får veta i kortfattad version! Som ni ser var jag ändå ganska ordentlig!

Inga kommentarer: