26 april 2009

Gårdagen

Igår var de fullt upp och inge bloggande. Jag han inte.
Efter frukosten tog jag o lillan en promenad till fridhemsplan och gick o handla lite inredning till vardagsrummet. M var och paddla kajak med en kompis. Hur kul är inte de? Sen blev de hem o mata lillan, städa, dammsuga, söva lillan sen packa för grillning på klipporna!
Jag hade hur kul som helst! De var jag, M och hans kompis, Christine, hennes fästman, deras hund och lillan. Självklart gick Disel o lillan hur bra ihop som helst! Hon är inte alls hundrädd och puttar själv bort honom när han kommer för nära. M är hur sugen som helst nu o köpa hund. Jag vill också ha hund men först måste vi flytta till ett hus. Jag tycker inte att de är rätt mot hunden o bo i en lägenhet och speciellt inte våran som är liten.
Igår kom det även fram att Christines granne, som jag har träffat några gånger o har haft kontakt med pga möhippan är tillsammans med M's mammas mans son. Ingifta bror om man säger de lättare. Helt sjukt att världen är så liten!

I morse blev de i allafall sov morgon! Lillan vaknade halv 9, hon fick gå och lägga sig senare igår. Sen kom mamma och hämtade henne för 1 timme sen. Så nu är jag o M barnfria! Vad ska man göra då? Dega! Inte ett skit! Kanske gå ut och sola och läsa en tidning, något man aldrig kan göra längre! Först ska jag i allafall uppdatera mig i bloggvärlden och facebook.

Inga kommentarer: