18 maj 2009

M's medicinering

M's medicin har höjt igen. Nu äter han 7 st * 18 mg alltså 126 mg om dagen.
Igår åt han bara en vilket gjorde att han kunde gå och lägga sig vid 9 och sov hela natten. Annars har han fortfarande problem med sömnen och aptiten. Han äter men inte frukost, lunch o middag. Han ska träffa läkaren nästa veckan och sist han träffa henne tog hon upp sömntabletter. Men är det verkligen nödvändigt men mer piller? Jag vet hur M blir på sånt skit också och då kommer aldrig vårt förhållande funka! Han blir alltid seg och helt förstörd dagen efter. De spelar ingen roll om de är insomningstabletter eller sömntabletter.
Idag har vi storstädat här hemma. M har hjälpt till med tvätten och tagit itu med röran i garderoben. Allt tack vare medicinen kan jag lova!

1 kommentar:

Milliz sa...

måste bara säga att de känns som om ja läser en roman om mig själv helt sjukt, lever själv ihop med en fd amfetaminmissbrukare(bland) som håller på en utredning för ADHD som läkarna redan garanterat han har med de kan ej skriva ut medicin försen utredningen e klar, så nu e d riktigt tufft han mår skit depressioner benzo alkohol allt känns det som, vet inte hur längejag orkar, önskar bara allt va över å att det finns hopp även för oss!!!!