16 juni 2009

Nu drar jag

..Till E-tuna!!
Jag o lillan ska iväg till min allra bästa vän och vi ska på parkens zoo! Första gången både för mig o lillan! Sen ska vi sova där o jag o Veronica ska snacka i oendeliga mängder! Jag ska må bättre!

Jag gjorde föresten ett test på facebook "Vilken psykisk diagnos är du?" Svar: "ångestattacker". Men de visste jag ju redan...

2 kommentarer:

Bengt sa...

Ha en trevlig modsommar på er då, Det ska jag i alla fall. Hej på er!!

Anonym sa...

hej!

vet inte vad som har hänt med din blogg, om du lagt ner den eller nåt. jag hoppas inte! jag känner igen mig i mycket av det du skriver, t ex hur man vill hjälpa till och hur man försöker låta bli att lägga sig i. jag vet inte om du fortfarande är tillsammans med m eller vad som har hänt... om du fortfarande vill satsa på ert förhållande och han vill kämpa för att vara nykter kan du tipsa honom om behandlingshemmet korpberget som ligger i kramfors. min pojkvän har gjort en behandling där och det verkar vara ett riktigt bra ställe. jag har även gjort en familjevecka (anhörigvecka) där och det gav mig en hel del insikter som jag verkligen haft nytta av.

av det som jag har läst verkar det som om du är "mitt uppe" i det hela och allt känns i princip fortfarande lika jobbigt, trots att han börjat med medicin och så. det finns många som hävdar att sjukdomen ADHD inte existerar, och concerta och ritalin går att likställas med amfetamin. denna form av "behandling" är snarare en möjlighet för missbrukaren att kunna fortsätta sitt missbruk på ett legitimt sätt. alkoholism och narkomani är en sjukdom och jag är helt övertygad om att man inte kommer till roten med problemet genom att medicinera detta! tipsa m om aa eller na, och du kan testa att gå på alanon t ex. om du vill kan du ju ringa korpberget, bara för att prata med nån och/eller kolla upp vad det är för ställe, tlfnr 0612-718280. jag lovar, dom är jätteduktiga!!

min pojkvän har missbrukat diverse och är nu nykter, han går på aa- och na-möten flera gånger i veckan och det hjälper honom enormt i hans tillfrisknande! och jag, jag mår bra och är glad! jag är inte orolig eller nojjig, utan jag kan fokusera på mig själv. det känns så skönt och det förtjänar alla! även du! :)

om du vill får du gärna höra av dig till mig på min mail, om du vill prata eller så: saraerika@hotmail.com

kram från sara